Двоен инфрачервен котлон Grunhelm GI-202,4000W, Керамична плоча, 8 нива, Таймер, LED екран, Черен/оранжев

152,90 лв.
+ -

Двойният инфрачервен котлон Grunhelm GI-202 представлява висококачествен и иновативен кухненски уред, който ще обогати приготвянето на вашата храна със своите множество функции и удобства. Този модел се отличава със съчетание от ефективност, контрол и стилен дизайн.

С две индукционни плочи с мощност от по 2000W - този котлон ви дава възможността да готвите две ястия едновременно с различни настройки на температура и мощност. Керамичната плоча осигурява равномерно разпределение на топлината, като в съчетание с индукционната технология позволява бързо загряване и бързо готвене.

С осем температурни настройки и осем нива на мощност този котлон предоставя голяма гъвкавост за приготвяне на разнообразни ястия с различни изисквания към готвенето. Зоните за готвене с диаметър 25 см са подходящи за съдове от 17 до 27 см.

Интегрираният таймер ви позволява да настройвате точното време за готвене за всяка от зоните, осигурявайки ви контрол и точност.
LED екранът предоставя ясна и интуитивна визуализация на текущите настройки и времето за готвене.

Със своя стилен черен дизайн, двоен индукционен котлон Grunhelm GI-2021 не само че е функционален, но и придава модерен вид на вашия кухненски интериор.
Този котлон съчетава в себе си иновативна технология и удобство, което го прави идеален избор за любители на готвенето с високи изисквания.

- Мощност: 4000 W
- 2 зони за готвене: 2000+2000 W
- 8 настройки на температурата(от 80 до 600C)
- 8 нива на мощност(от 100 до 2000W)
- Размер на зоните за готвене: 25 см в диаметър
- Материал: ABS пластмаса
- LED дисплей,
- Touch screen контрол
- Таймер
- Защита от прегряване
- Размери:
Ширина: 67 см
Дълбочина: 40 см
- Захранващо напрежение: 220-240 V, 50-60 Hz
- Цвят: Черен/оранжев
- Гаранция: 24 месеца
*Бутони на контролния панел на украински език