Еспресо машина Оliver Voltz OV51171F, 1.2 l, 20 bar, 1100W, Кремa диск, Черен/инокс

124,90 лв.
+ -

Еспресо машината Оliver Voltz OV51171F е модерен уред, който осигурява превъзходно качество на кафето и разнообразие от функции.

Тя разполага с капацитет на резервоара от 1.2 литра, което позволява приготвянето на няколко чаши кафе без нужда от често пълнене.

С налягане от 20 бара, машината гарантира извличането на оптимални аромати и вкусове от кафето. Това ви осигурява интензивност и богатство на напитката.

Моделът разполага с мощност от 1100W, което е достатъчно за бързо и ефективно приготвяне на еспресо. Със своя крем диск, машината ви позволява да създавате каймак с перфектна текстура, който придава на напитката допълнително удоволствие.

Държачът за филтър е изработен от алуминиева сплав и е прикрепен с двойно неръждаемо фино покритие. Това подобрява качеството, аромата и вкуса на кафето, като осигурява оптимално удоволствие от всяка капка.

Машината е снабдена с предпазен клапан срещу високо налягане, който осигурява безопасността при работа с нея.

Механичният контрол на машината предлага четири бутона за лесно използване. Бутонът за включване и изключване ви дава контрол над работата на машината, а бутоните за една и две чаши кафе ви позволяват да избирате желаното количество от любимата ви напитка. Освен това, има и бутон за пара, който ви позволява да приготвяте капучино, лате или да използвате парата за други цели, като например загряване на млякото или чай.

- Мощност: 1100W
- Италианска помпа с налягане 20 bar
- Подвижен резервоар за вода с вместимост 1.2 литра
- 4 бутона
Бутон за включване и изключване
Бутон за една чаша кафе
Бутон за две чаши кафе
Бутон за пара
- Механичен контрол
- Крема диск/цедка
- Постоянна температура на водата 92 градуса
- Предпазващ клапан срещу високо налягане
- Нагревател от алуминиева сплав
- Държач за филтър от алуминиева сплав, прикрепен с двоен неръждаем филтър за подобряване на качеството, аромата, вкуса и каймака на кафето
- Защита от прегряване
- Подвижна дюза за пяна
- Тава за отцеждане
- Лесно почистване
- Размери:
Височина: 28 см
Ширина: 20 см
Дълбочина: 27 см
- Дължина на захранващия кабел: 1 метър
- Захранващо напрежение: 220-240 V, 50-60 Hz
- Цвят: Черен/Инокс