Готварска печка с керамичен плот Rosberg Premium RP51441A38, 38 l, 3100W, Конвекция, Съвместна работа на котлон с фурна, Черен

293,90 лв.
+ -

Готварската печка Rosberg Premium RP51441A38 е модерен и функционален кухненски уред с два стъклокерамични котлона, които осигуряват удобство и ефективност при готвене. Те са с мощност 800 W и 1200 W. С обща максимална мощност от 3100 W, печката предлага достатъчно сила и гъвкавост при приготвянето на храна.

Тази готварска печка има вместимост от 38 литра, което я прави подходяща за всички готварски нужди. Благодарение на възможността за съвместна работа на котлоните с фурната, можете да пържете и печете храни едновременно, спестявайки време и усилия.

Печката е с изчистен черен дизайн, който придава стил и елегантност на вашата кухня. Температурният спектър на потока варира от 100 до 230 градуса, предоставяйки ви гъвкавост при контролиране на топлината по време на готвене или печене.

Нагревателите от неръждаема стомана осигуряват равномерно разпределение на топлината, което допринася за оптимални резултати при готвене. Допълнително, вътрешното осветление ви позволява да виждате ясно вътрешността на печката по време на готвене, а светлинният индикатор ви предоставя информация за състоянието и работата на уреда.

За управление на готварската печка се използва механичен контрол чрез въртящи се бутони, което е удобно и лесно за настройване на желаните настройки на температура и време на готвене.

Rosberg Premium RP51441A38 представлява практичен и стилен избор за всеки, който търси надеждна готварска печка с два котлона, подходяща за различни кулинарни изисквания.

- Максимална мощност: 3100 W
- Два стъклокерамични котлона
- Мощност на котлоните: 800+1200 W
- Вътрешни размери:
Дълбочина: 40.5 см
Ширина: 31 см
Височина: 20 см
- Габаритни размери:
Дълбочина: 56 см
Ширина: 42 см
Височина: 33 см
- Възможност за регулиране на температурата за всеки котлон по отделно
- Oбем: 38 литра
- Температурен спектър на потока: 100-230 C
- Нагреватели изработени от неръждаема стомана
- Стъклена вратичка с прозорче за наблюдение
- Механичен контрол/въртящи се бутони
- Конвекция
- Вътрешно осветление
- Светлинен индикатор за работа
- Декорация от неръждаема стомана на дръжката и контролния панел
- Аксесоари включени в комплекта:
1 х Емайлирана тава за печене
1 х Хромирана решетка
1 х Дръжка за тава
- Захранващо напрежение: 220-240 V, 50-60 Hz
- Цвят: Черен