Grunhelm Инфрачервен котлон Grunhelm GIR-809, 2000W, Кристал, Защита, Таймер, 8 нива, Зона 26 см, Черен/инокс

53,90 лв.
+ -

Описание


Инфрачервеният котлон Grunhelm GIR-809 представлява изключително практичен и съвременен кухненски уред, който  ще ви позволи да готвите бързо и лесно с инфрачервена технология.
Този модел се отличава със своя стилен дизайн в черно и сребристо, съчетавайки в себе си ефективност и елегантност.

С мощност от 2000W, инфрачервният котлон осигурява бързо загряване и равномерно разпределение на топлината. Този тип технология позволява по-бързо готвене в сравнение с традиционните котлони, като същевременно запазва вкуса и хранителните качества на ястията.

Инфрачервният котлон е оборудван със защитна система, която гарантира безопасността по време на готвене. Тази функция е важна, за да се предотвратят нежелани инциденти и да се осигури спокойствие по време на употреба.

С осем нива на мощност и възможност за настройка на таймер, този котлон предоставя гъвкавост при готвенето на разнообразни ястия. Зоната за готвене с диаметър 26 см предоставя достатъчно пространство за съдове с различни размери.

Съчетавайки черния цвят със сребристите детайли, инфрачервеният котлон Grunhelm GIR-809 ще добави допълнителен стил във вашия кухненски интериор.

- Мощност: 2000 W
- 8 температурни настройки
- 8 нива на мощност
- 5 автоматично зададени програми
- Тип плоча: инфрачервена
- Диаметър на нагревателна зона: 26 cm
- Размери: 
Височина: 5.5 см
Ширина: 28 см
Дълбочина: 36 см
- Tаймер
- Неплъзгащи се крачета
- Touch screen контрол
- Защита от прегряване
- Заключване за деца
- Захранващо напрежение: 220-240 V
- Тегло: 2.55 Kg
*Бутони на контролния панел на украински език