Уред за палачинки Rosberg R51323A, 1200W, Включен прибор, 30 см, Терморегулатор, Черен

39,90 лв.
+ -

Уредът за палачинки Rosberg R51323A е функционален и удобен кухненски помощник, който ви позволява да приготвите перфектни палачинки с лекота. С мощност от 1200W, той осигурява бързо загряване и ефективност в процеса на готвене.

Уредът за палачинки има диаметър от 30 см, което ви позволява да приготвяте палачинки с достатъчен размер и равномерно разпределение на тестото.

Незалепващата повърхност на уреда гарантира, че палачинките няма да залепнат и ще бъдат лесни за обръщане и с перфектна форма при сервиране. Това улеснява процеса на готвене и почистване след употреба.

Регулирането на температурата ви дава възможност да контролирате степента на загряване на уреда, което ви позволява да готвите палачинки по ваше предпочитание - от по-нежни и светли до по-изпечени и хрупкави.

Уредът за палачинки Rosberg R51323A се предлага в черен цвят, който не само придава стил и естетика във вашата кухня, но и го прави забележителен акцент в интериора.

С високия си ръб, уредът предотвратява изливането на тестото, осигурявайки чистота и удобство по време на готвенето.

Светлинният индикатор за работа ви информира, когато уредът е включен и готов за употреба, което ви дава ясно представа за състоянието му.

В комплекта с уреда за палачинки Rosberg R51323A е включена дървена T-образна пръчица, която е идеална за размазване на тестото и равномерно разпределение върху повърхността на уреда.

Общо взето, уредът за палачинки Rosberg R51323A е практичен и удобен помощник в кухнята, който ви позволява да приготвяте вкусни палачинки с лекота. Със своите функционалности, включително незалепващата повърхност, регулируемата температура и включената T-образна пръчица, този уред е идеален избор за ежедневието или за някой специален момент, или когато просто ви се прииска да се насладите на вкусни домашни палачинки.

- Мощност: 1200 W
- Диаметър на нагревателната плоча: 30 см
- Нагревателната плоча е с незалепващо покритие - изключително лесна за почистване
- Висок ръб за предотвратяване на изливане на тестото
- Плавен контрол на температурата
- Светлинен индикатор за работа
- Неплъзгаща се основа
- Навиващ се кабел за по-удобно съхранение
- Материал на корпуса: пластмаса/алуминий
- Включена дървена T-образна пръчица за размазване на тестото
- Захранващо напрежение: 220-240 V, 50-60 Hz
- Диаметър: 30 см
- Гаранция: 24 месеца
- Цвят: Черен
- Захранващо напрежение: 220-240 V, 50-60 Hz